14 agost de 2019 a les 2:32

«Una entitat molt antiga i una de molt solidària» faran el trencament del càntir de la Festa Major de la Bisbal d’Empordà 2019

Un any més  gegants i bèsties de la Bisbal encetaran la Festa Major de la Bisbal amb la plantada de bestiari i gegants, avui, dimecres 14 d’agost a partir de les 17.30 h a davant de l’Ajuntament. Enguany tornaran a haver-hi algunes colles forasteres: de Monells, de Celrà, de Flaçà, de Santa Eugènia, de Corçà, de Vilaür, de Sarrià de Ter o de Salt; a més de les locals dels Dracs, els Voltors, els Geganters, l’Àliga, les Bastoneres, el Jovent de la Bisbal i el Grup de Dones.

“Dins el càntir hi ha una festa i per això l’hem de trencar!” Serà el tret de sortida de la Festa Major: és a partir d’aquí quan en sortirà molta gresca, disbauxa i alegria i bisbalenques i bisbalencs en gaudiran. Segons ha informat l’organització, enguany el pregó anirà a càrrec d’un «pastoret» de la Bisbal, mentre que el trencament de càntir el farà «una entitat molt antiga i una molt solidària».

A les 18.15 h arrencarà la Cercavila d’inauguració que, segons ha informat la Comissió de la Cercavila, modificarà el recorregut a causa de les obres del carrer Ample, Antic i Valls d’en Colomer. Culminarà a la plaça Major amb una actuació musical.