24 maig de 2017 a les 10:40

Una nit d’entitats bisbalenques per recaptar diners per les barraques de la Festa Major 2017

|

El teixit associatiu de la Bisbal és d’allò més ric: hi ha entitats bisbalenques per a tots els gustos i de tots els tipus. Que aquests col·lectius són els responsables i dinamitzadors d’una Festa Major amb una graella tan farcida d’activitats és ben sabut. Ara bé, aquests darrers anys les associacions lamentaven que l’ambient a la zona de barraques de Festa Major no gaudís de major afluència d’assistents i calia treballar per posar-hi remei.

Així, les entitats bisbalenques que fan barraca per la Festa Major d’enguany han unit esforços per tal d’organitzar una festa al bar musical bisbalenc L’Alternativa (passeig Marimon Asprer s/n), aquest proper dissabte 27 de maig. L’Agrupament Escolta Les Gavarres, Els Dracs, Cop de Gas, Geganters, Indivendres, Casal Estel Roig, Empordà Sons, Els Voltors, La Moguda i el Bisbal Bàsquet. Totes i cadascuna d’aquestes entitats volen aportar el seu granet de sorra al pressupost del consistori per la Festa Major.

Així, tots els diners recaptats a la Nit d’Entitats de Barraques aniran destinats a activitats de barraques de la Festa Major 2017. I és que, tal com s’ha parlamentat a les assemblees de les entitats bisbalenques, la voluntat és poder fer més actuacions a l’escenari de barraques per tal d’incentivar la major afluència de públic. I, òbviament, més actuacions, requereixen d’un major pressupost.

La festa començarà a les 23h i l’entrada tindrà el preu popular de 3 euros. Hi actuaran punxadiscs de totes les entitats: DJ Catxiiing (23h), DJ Torrebruno (23h40), Indivendres DJ’s (00h20), DJ Munyi & DJ Lladó (1h), Khrossex & Danger (1h40) i 2CAN DJ’s (2h20).