15 maig de 2020 a les 15:52

Una quarantena de dones cus solidàriament més de 10.000 mascaretes a la Bisbal d’Empordà

Aquests darrers mesos (març, abril i maig) un grup de més d’una quarantena de dones ha cosit més de 10.000 mascaretes de manera voluntària a la Bisbal d’Empordà. Aquesta iniciativa solidària ha servit per abastir de mascaretes a Protecció Civil de la Bisbal d’Empordà, el SEM, personal sanitari, residències geriàtriques, farmàcies, empreses i botigues de la zona del municipi i rodalies. El bisbalenc Xevi Codolà ha recollit les seves imatges i n’ha editat el vídeo adjunt a aquesta publicació.

L’alcalde de la Bisbal d’Empordà, Enric Marquès ha volgut fer arribar un missatge d’agraïment a les dones voluntàries per la iniciativa:

Gràcies a totes per la feina que esteu fent. Heu donat una gran mostra de solidaritat cap a tots nosaltres i us estem molt agraïts. Ara cal un altre gran pas: tots els bisbalencs i bisbalenques que disposeu de mascareta, poseu-vos-la! Les voluntàries les han fet perquè es facin servir. Ens hi va molt. Les hem d’utilitzar per la nostra pròpia salut i per la dels altres. Fins ara a la Bisbal hem tingut molta sort, però no ens hem de despistar, sobretot quan sembla que, poc a poc, podem anar avançant.

Ànims i força a tothom!

Enric Marquès Serra
Alcalde de la Bisbal d’Empordà