2 maig de 2012 a les 12:56

Unes 25.000 persones passen per la XXII Fira Mercat al Carrer de la Bisbal

|

L’Ajuntament de la Bisbal ha valorat molt positivament la XXII Fira Mercat al Carrer de l’1 de Maig després que aquest dimarts visitessin la Bisbal unes 25.000 persones, segons estimacions de la Policia Local. L’organització ha destacat la gran participació de botiguers i marxants a la fira i especialment el bon resultat de la fira de vehicles d’ocasió del pavelló firal i de l’Espai de Fireta, a la plaça del Castell.

Segons el regidor de Promoció de la Ciutat, Xavier Dilmé, “aquesta fira està totalment consolidada i bona part del seu èxit l’hem de buscar en la bona entesa de tots els intervinents a l’hora de poder organitzar aquesta fira”. Dilmé ha volgut destacar “la importància que té, en temps de crisi, organitzar esdeveniments que ajudin a incentivar l’activitat econòmica. Això és bàsic i l’Ajuntament continuarà amb aquesta política, sempre de la mà dels sectors econòmics locals”.

El bon temps va contribuir a què hi hagués una bona afluència de visitants als diferents espais de la fira, tant al Nucli Antic, on hi havia parades de botiga al carrer i de marxants; com al passeig Marimon Asprer, amb parades de marxants, atraccions infantils i l’espai d’Art; com sota les Voltes, on hi havia parades i també el taller de les puntaires. Les parades de l’Aigüeta i la mostra de ceràmica de Torre Maria i la 4a Fira de Vehicles d’Ocasió completaven els espais d’exposició d’aquest 1 de maig.