3 maig de 2013 a les 8:42

Uns 25.000 visitants i més de 300 expositors certifiquen l’èxit de la XXIII Fira Mercat al Carrer de la Bisbal

||

L’Ajuntament de la Bisbal ha valorat molt positivament la XXIII Fira Mercat al Carrer de l’1 de Maig després que aquest dimecres visitessin la Bisbal unes 25.000 persones, segons estimacions de la Policia Local, sent la d’enguany una de les edicions amb més afluència de públic. L’organització ha destacat també la gran participació a la fira amb més de 115 botiguers i d’uns 200 marxants del mercat i eventuals que van omplir els principals eixos comercials de la ciutat i van establir un nou rècord de participació. L’organització valora especialment els espais temàtics presents a la fira de l’1 de maig, com són la fira de vehicles d’ocasió, l’espai de Fireta, l’espai d’Art i la mostra de ceràmica de la Bisbal.

Segons el regidor de Promoció de la Ciutat, Xavier Dilmé, “hem viscut una de les edicions més multitudinàries que es recorden, sense aglomeracions perquè la punta màxima va ser d’unes deu mil persones al migdia i perquè la distància dels recorreguts permetia un transitar correcte”. També ha destacat la bona entesa de tots els intervinents a l’hora de poder organitzar una fira “que en temps de dificultats ajuda a incentivar l’activitat econòmica.  Continuarem organitzant esdeveniments d’aquests tipus, sempre de la mà dels sectors econòmics locals”.

El bon temps va contribuir a què hi hagués una bona afluència de visitants als diferents espais de la fira, que van poder gaudir de l’oferta comercial de la ciutat i dels productes dels marxants. Dels diferents espais temàtics, cal assenyalar el bon funcionament de l’espai de Fireta, on més de 25 parades formades per nens i nenes de la Bisbal van vendre joguines de segona mà i productes elaborats per ells mateixos. Igualment, es va configurar un espai d’Art excel·lent al vestíbul del Mundial, gràcies a una bona selecció d’artistes. La mostra de ceràmica de Torre Maria i la 5a Fira de Vehicles d’Ocasió completaven els espais d’exposició d’aquest 1 de maig.