27 maig de 2021 a les 20:11

‘Us convidem al Terracotta Museu!’: un total de 6.000 vals per entrar de franc (2×1) al museu bisbalenc repartides als comerços locals

|

El Terracotta Museu i la Federació del Comerç de la Bisbal d’Empordà han engegat la la campanya ‘Us convidem al Terracotta Museu!’. L’equipament museístic cedeix 6.000 entrades als comerços de la ciutat perquè les reparteixi entre la seva clientela. Cada establiment que participa a la campanya (una seixantena) disposarà d’un centenar de vals d’entrades de 2 X 1 per visitar el Terracotta Museu.

Els vals es repartiran principalment entre clientela forastera, ja que les persones residents a la Bisbal tenen l’entrada gratuïta al Terracotta Museu de manera habitual. Totes aquelles persones que adquireixin un dels vals tindran temps d’utilitzar-lo fins al 30 de setembre de 2021; comprant una entrada general a la taquilla del Terracotta Museu rebran gratuïtament una segona entrada per a un acompanyant. Aquesta proposta, que començarà el dia 1 de juny, vol contribuir a animar a consumir en els comerços i establiments de restauració de la Bisbal d’Empordà, alhora que també vol reforçar la relació entre comerciants i ceràmica.