5 octubre de 2021 a les 7:08

Vacunació contra la COVID-19 sense cita prèvia: cada dimarts al Pavelló Firal

|

A partir d’aquesta setmana, cada dimarts de 9 a 12 h (exceptuant el proper dimarts 12 d’octubre, que és festiu) es farà vacunació contra la COVID-19 sense cita prèvia al Pavelló Firal de la Bisbal (carrer del Mas Clarà, s/n). Hi pot assistir tothom (pertanyi o no a l’Àrea Bàsica de Salut de la Bisbal d’Empordà). La vacunació serà amb Pfizer. Cal tenir present que per rebre la segona dosi de Pfizer han d’haver passat entre 21 i 42 dies.

Per a poder ser vacunat, cal no haver passat la COVID-19 en els darrers 6 mesos i portar la TSI o document acreditatiu. Les persones menors de 16 anys han d’anar a vacunar-se acompanyades de la mare, el pare o tutor/a legal i portar el corresponent document acreditatiu. En el cas de venir sense acompanyant han de portar omplert el justificant que es pot descarregar a través d’aquest enllaç.

La vacunació sense cita prèvia, al Baix Empordà, es fa 4 dies a la setmana: els dimecres, de 9 a 12 h, a Palamós (Estadi Municipal); els dijous de 16 a 19 h a Torroella de Montgrí (Can Quintana); i els divendres, de 16 a 19.30 h a Palafrugell (Local Social La Sauleda).  

Amb aquesta jornada s’espera poder seguir avançant en la campanya de vacunació i administrar totes les dosis disponibles d’una manera eficient, tant per a l’usuari que no s’ha de desplaçar i pot vacunar-se en un punt proper al seu CAP de referència, com per a la gestió i dedicació del personal sanitari. També es pot sol·licitar cita prèvia a Salut per vacunar-se a través d’aquest enllaç