10 juliol de 2019 a les 15:41

Vídeo promocional del buc d’assaig musical de la Bisbal d’Empordà

Ja fa anys que la Bisbal té habilitat una sala insonoritzada i que té l’acústica adequada per poder-hi fer assajos musicals. El 2011 ja es va optar per un mòdul prefabricat, però no se’n va treure tot el profit que en un principi es volia. Més tard es va equipar amb l’equip necessari i bàsic: dos amplificadors de guitarra, un de baix, una bateria elèctrica i un equip de veus, amb els corresponents altaveus, micròfons i complements. Ara se n’ha editat un vídeo promocional que es pot veure a través d’aquesta publicació.

El buc d’assaig, situat al pati de les Escoles Velles, un espai que s’ha considerat el més adient, estarà obert de dilluns a diumenge, de les 9 del matí a les 9 del vespre. Per al seu ús cal fer la inscripció prèvia a l’àrea de Joventut i cada sessió de 90 minuts val 5 euros. Ara bé, si la banda reserva quatre hores i trenta minuts de cop en diversos dies, la reserva té el preu de 12 euros. 

Es pot trobar més informació a través d’aquest enllaç. I es pot contactar amb l’Àrea de Joventut de manera presencial (Escoles Velles, a la planta baixa de l’edifici dret, carrer 1 d’octubre, de 2017, 16-24.), a través del telèfon 617 558 990 o el correu electrònic joventut@labisbal.cat