14 desembre de 2023 a les 15:55

VipsbalSound en Família 2024: la nova edició del cicle conjuga propostes selectes, exclusives i amb nexe familiar

Amb un afany clar de distinció i singularitat arriba una nova edició del VipsbalSound, conjugant novament l’acrònim VIP (Very Important Person) amb l’atmosfera sonora de la Bisbal d’Empordà per oferir una programació de concerts tan selecta com exclusiva. I és que inclou noms com Marco Mezquida, Andrea Motis, Horacio Fumero o Mariaa Siga. La proposta, dirigida pel promotor Pere Pons amb la col·laboració de l’Ajuntament, oferirà una programació de concerts tan selecta com exclusiva. Avui s’ha presentat en roda de premsa la segona edició, que  de gener a maig de 2024, VIBS acollirà cinc actuacions un divendres de cada mes. L’acte ha comptat amb la presència de la regidora de Cultura, Eva Rovira; el promotor del cicle, Pere Pons; i dos dels artistes que configuren el cartell d’enguany: Horacio Fumero i Carla Motis, que han fet una breu actuació musical.
«Les propostes del cartell d’aquesta segona edició han estat escollides no tan sols per tractar-se d’exponents de primera qualitat en els seus respectius registres, sinó sota la condició que entre els seus integrants existeixi un vincle familiar». D’aquesta manera VIBS En família 2024 s’estrena amb el duet de Martirio & Raúl Rodríguez, mare i fill que han modernitzat els sons més arrelats i fronterers; segueix amb el pianista del moment, Marco Mezquida, amb una companyia tan familiar com inesperada; la guitarra jazzística de Carla Motis posarà un plat a taula per a la seva germana Andrea; la pianista i cantant Lucía Fumero donarà l’alternativa a tota una llegenda com és el seu pare Horacio i la fantàstica Mariaa Siga portarà a escena la seva família senegalesa. «Totes les propostes sonaran per primer cop al Teatre Mundial de la Bisbal d’Empordà i ben segur que ens faran sentir a tots nosaltres més importants, com a testimonis privilegiats d’unes vetllades que seran úniques i, més que mai, familiars», ha afegit Pere Pons.
Al seu torn la regidora de Cultura i 1a tinent d’alcaldia, Eva Rovira, ha destacat la col·laboració entre l’Ajuntament de la Bisbal i les entitats o promotors privats: «El treball colze a colze i conjunt entre les dues bandes ens fa arribar més lluny». «Aquest sistema de treball ens enriqueix la programació del Teatre Mundial que ara mateix està en un gran moment i que no deixa de portar propostes de qualitat», ha afegit posant el VipsbalSound d’exemple.
Els concerts sempre seran en divendres i els preus oscil·len entre els 15 i els 20 euros. Ja es poden adquirir les entrades a través del web del Teatre Mundial.