28 juliol de 2015 a les 13:18

Vols anar a veure Mar i Cel”? Participa al nou concurs de les paraules de Festa Major!”

L’Oficina de Català de la Bisbal i l’Àrea de Cultura proposen una nova campanya de dinamització lingüística per a aquest estiu. En els establiments de la Bisbal adherits a la Federació de Comerciants podreu veure cartells que presenten una paraula pròpia de la festa major, amb la seva definició i una fotografia representativa.

Com ja és habitual, associat amb aquesta campanya, s’ha organitzat un concurs amb el qual es poden guanyar dues entrades per anar al Teatre Victòria a veure el musical Mar i Cel”, de Dagoll Dagom. Per poder participar al concurs, només heu de respondre un petit qüestionari de tres preguntes relacionades amb les paraules exposades, que trobareu a les botigues on hi ha cartells exposats, i dipositar-lo a l’urna de la Ceràmica Rulduà (c. Cavallers, 1). També es pot participar per correu electrònic, responent el qüestionari que trobareu sota d’aquest text i enviant-lo a cultura1@labisbal.cat.

El termini per participar-hi és el dia 13 d’agost. El sorteig es farà el dia 14 i el nom de la persona guanyadora es publicarà al facebook de l’Àrea de Cultura i en aquesta mateixa pàgina.

A jugar, doncs!