11 agost de 2011 a les 14:53

Voltour-ada, espectacle familiar, Sanjosex, correfoc txiqui, Port Bó, The Gruixuts i la Puça Diatònica tanquen la Festa Major, aquest dijous, a la Bisbal

A les sis de la tarda, Voltour-ada (baixada de carretons) pels carrers Gavarres i Pere Caimó. Es tracta d’un nou acte de la Festa Major dedicat als bojos de la velocitat. Amb vehicles fets pels mateixos participants, es valorarà la velocitat, la millor posada en escena i el vehicle més benconstruït. És un acte organitzat pels Voltors.

A la mateixa tarda hi ha programa un espectacle familiar amb la companyia Pentina el Gat, que presenta l’espectacle ‘Revolució’, a la Plaça Carreras Dagas, organitzat per Xarxa.

A dos quarts de set, a la Rigotaverna, berenar de Festa Major, de pa amb nocilla amb música enllaunada per a tots els públics, organitzat pels Geganters. A la mateixa hora, audició de sardanes amb la cobla La Bisbal Jove a la plaça de la Llibertat, organitzat pels Amics de la Sardana.

A les vuit del vespre, concert de fi de festa a càrrec de Sanjosex, a la Rigotaverna, organitzat pels Geganters.

A les nou de la nit, torneig de futbol de Festa Major, que enfrontarà l’Atlètic Bisbalenc amb l’AD Guíxols, al camp de futbol, organitzat per l’Atlètic Bisbalenc.

Quan faltin nou minuts per les deu de la nit, correfoc Xiqui Plaça a la plaça del Castell, organitzat pels Dracs.

A dos quarts d’onze de la nit, a la Rigotaverna, concert sorpresa, organitzat pels Geganters.

A les onze, nit d’havaneres, amb Peix Fregit i Port-Bo, al parc infantil 8 de març, organitzat pels Amics de la Sardana i per l’Ajuntament de la Bisbal.

A dos quarts de dotze de la nit, concert de fi de Festa Major, amb The Gruixut’s i La Puça Diatònica, a les Barraques, organitzat per la Zona Jove.