30 abril de 2016 a les 8:50

XXVI edició de la Fira Mercat al carrer de l’1 de Maig de la Bisbal

|||

Aquest diumenge la Bisbal d’Empordà celebrarà la XXVI Fira Mercat al Carrer de l’1 de maig, que es desenvoluparà als diferents eixos comercials de la ciutat.

Parades i espais temàtics

A la fira hi participen la major part de botiguers de la població i també marxants del mercat setmanal i altres marxants eventuals que configuren la botiga al carrer i el mercat. En conjunt hi haurà més de 200 parades oferint una gran varietat d’oferta.

Paral·lelament al mercat, l’organització de la fira ha anat creant espais temàtics que es distribueixen arreu de la ciutat.

8ena edició de la fira de Vehicles d’Ocasió al pavelló

Cal destacar especialment la 8ena edició de la fira de Vehicles d’Ocasió ubicada al pavelló firal amb 5 concessionaris de la zona,  l’Espai d’Art al vestíbul del Mundial i la placeta del mestre Joan Ferrerós amb la seva 7ena edició i la 6a edició de l’Espai Fireta, on els més petits poden vendre objectes infantils de segona mà o treballs manuals, on hi haurà al voltant de 50 parades.

La fira el conjunt d’activitats paral·leles programades permeten passar un dia sencer en família a la Bisbal, amb activitats i espais per a totes les edats.

Jocs gegants, Clicks, fireta, sardanes i molt més!

Per reforçar el conjunt d’activitats, aquest any hi haurà de nou una col·lecció de jocs gegants i tradicionals a la plaça Germans Sitjar i també, com a novetat, la col·lecció de jocs construïts amb materials recuperats als Jardins de Torre Maria. Aquestes activitats són gratuïtes.

Així mateix, i aprofitant la festivitat del dia, diferents entitats culturals organitzen durant tota la jornada l’exhibició i taller de puntaires o l’audició de sardanes a les 18 h a la plaça Benet Mercader.