Escriptors a les escoles és un projecte creat per tal de fomentar la lectura en els infants. Es conviden a diferents escriptors/es o il·lustradors/es a totes les escoles del municipi per tal de que facin una explicació del llibres que han escrit o il·lustrat.

És una iniciativa cultural de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà que va començar l’any 1989 i que s’ha portat a terme ininterrompudament des de llavors. El que inicialment va sorgir de l’Àrea de Cultura i l’Oficina de Català de la Bisbal, s’ha anat convertint en un projecte transversal que implica diverses àrees municipals: l’àrea de Cultura, l’àrea d’Educació, la Biblioteca Lluïsa Duran i l’Oficina de Català de La Bisbal.

La implicació de la Biblioteca Lluïsa Duran en el projecte, a més d’aportar els coneixements del personal de l’equipament municipal en el tema tractat, permet oferir lots de llibres dels autors i autores participants als centres perquè tot l’alumnat pugui accedir-hi i treballar-ho prèviament a la visita.

Per a més informació: contactar amb l’àrea d’Educació de La Bisbal d’Empordà al telèfon 972 646 737, o al correu electrònic educacio@labisbal.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *