>

Ajuntament

>

>

Maite Bravo Rodríguez

Maite Bravo Rodríguez

Regidora a l'oposició

CUP - Som Poble - Amunt

Licenciada en Filologia Hispànica per la Universitat de Santiago de Compostela i professora d’Educació Secundària amb una llarga trajectòria d’acompanyament a l’estudi i de tallers d’escriptura creativa, expressió oral i teatre per a infants i joves.

És aficionada a l’escriptura i el dibuix.

L’any 2013 va rebre el Premi Nacional de Literatura Infantil II·lustrada Tombatossals, pel text de l’album il·lustrat PEQUEÑO.

Durant més de vint anys ha participat en diferents plataformes i moviments ciutadans en defensa del territori i defineix la seva tasca d’activista eco social com l’acció d’una «ciutadana responsable» pel que fa els assumptes que afecten la seva comunitat.

A la Bisbal d’Empordà va participar en la formació de la Coordinadora d’Amics del Baix Empordà (CABEM), de la Plataforma Cap Autovia i de Gent pel Territori, en contra del projecte de l’Autovia de les Gavarres molt qüestionada per la ciutadania.

Des de l’any 2011, participa activament en la defensa dels drets ciutadans i la justícia social a través de moviments socials com ara Indignats a la Bisbal o des de el 2013 en la Plataforma d’Afectades per la Hipoteca (PAH).