>

Ajuntament

>

>

Òscar Aparicio Pedrosa

Òscar Aparicio Pedrosa

Alcalde

PSC - Independents per la Bisbal - CP

Alcalde (PSC-IpLB)
Delegació genèrica: Hisenda i administració.
Delegació específica: Indústria i ocupació
Delegació compartida: Administració i règim interior, Participació ciutadana i Drets socials

Nascut a la Bisbal el 1972, sempre hi ha viscut, principalment en el sector sud de la ciutat. Llicenciat en dret per la Universitat de Girona, exercint des del 1997, i per compte propi des del 2000. Administrador de Finques, diversos cursos de postgrau en dret administratiu. Impulsor del torn d’ofici contra la violència de gènere a Girona.

El contacte amb la política la va iniciar l’any 1998, mentre realitzava la prestació social obligatòria en substitució del Servei Militar, en sol·licitar plaça a l’Ajuntament a l’Àrea de Secretaria. L’any 1999 es va presentar com a regidor independent per les llistes del PSC que encapçalava Ramon Romaguera. En els seus governs, ha desenvolupat tasques en les regidories d’Administració i Règim Intern i Seguretat Ciutadana (1999-2003) a les quals va afegir Serveis Socials i Cultura (2003-2007).

Des de desembre 2011 fins al mes de març 2014 va ser alcalde de la Bisbal, i en aquella legislatura, encapçalava les regidories d’Hisenda, Règim interior, Seguretat Ciutadana i Comunicació.

Ha estat Vicepresident primer del Consell Comarcal del 2011 al 2019.