Serveis

Viu l’estiu a La Bisbal

1. ESCOLA JOAN DE MARGARIT: Casal de Lleure 'L'illa del tresor'

Es busquen intrèpids grumets per ajudar a la capitana Joana Malapota a trobar els trossos d’un mapa perdut per l’Illa del casal. Us atreviu a viure una gran aventura a la recerca d’un mapa que ens durà a un autèntic tresor pirata?

2. ESCOLA MAS CLARÀ: Casal Multiesport 'Les aventures del Capità Pastanaga'

El Capità Pastanaga! Aquest estiu un superheroi molt peculiar aterrarà a l’Escola Mas Clarà! El Capità Pastanaga ens guiarà en unes superaventures increïbles que ens sorprendran a tots i totes! Descobrirem tot el que ens té preparat el Capità Pastanaga tot jugant, fent esport, fent salut i cuidant el planeta.

3. ESCOLA EMPORDANET: Casal Emocions 'Emociona't aquest estiu'

Dinàmiques que us ajudaran a reforçar la cohesió de grup, l’autoconeixement i l’autoregulació. Gaudirem d’uns dies consolidant i formant noves amistats.

4. ESCOLA MAS CLARÀ: Casal Jove 'Un estiu de cine'

Una directora de Hollywood necessita actors, guionistes, càmeres i personal amb molta creativitat, capacitat de dirigir i de treballar en equip. Després farem la vostra pel·lícula: comèdia, acció, terror… vosaltres poseu el límit!

5. Tardes x Joves

6. Desemmascara't

7. Forma't a la Bisbal d'Empordà

Ei jove!  T’interessa el món del lleure? Et vols introduir en el lleure i conèixer aquest món de més a prop? Vine a descobrir-lo a través d’activitats lúdiques i de reflexió, dinàmiques de grup i treball en equip tots els matins del mes de juliol!