18 maig de 2023 a les 14:04

Arrenca el període d’inscripcions als casals d’estiu municipals de la Bisbal d’Empordà

|

Amb el lema Viu l’estiu a la Bisbal es torna a oferir una àmplia oferta d’activitats d’estiu a disposició de les famílies. A partir de demà, 19 de maig, i fins a exhauriment de places es poden fer les inscripcions. Al web municipal s’hi pot trobar l’espai Viu l’estiu on es pot consultar tota la informació i propostes d’activitats de lleure destinades a infants i joves que es duran a terme els mesos de juliol i agost amb suport municipal.

Es continua apostant pel canvi de model, que vol donar suport a la tasca de les entitats i associacions bisbalenques que organitzen activitats de lleure durant l’any i que tenen una dilatada experiència en la promoció d’activitats i actes a la ciutat. A més, enguany, s’ha fet una aposta cap a activitats clarament enfocades pel jovent, demanda que va sorgir durant l’estiu anterior.

Garantir que el període de vacances escolars esdevé una oportunitat d’aprenentatge
Consistori i entitats han treballat per tal que l’oferta proposada garanteixi una bona cobertura de places, una òptima distribució d’espais a la ciutat i, alhora, faciliti noves oportunitats d’aprenentatge durant les vacances escolars posant en valor així els espais educatius promoguts a l’estiu. En aquest sentit, totes les propostes responen a aquest mateix principi: les activitats de descoberta, els nous espais de coneixença, les sortides, els espais d’interacció amb nous companys/es i la possibilitat d’experimentació dels àmbits cultural, ambiental, esportiu…