25 novembre de 2020 a les 18:55

Concurs fotogràfic per celebrar el Dia Internacional dels Drets dels Infants

Ja fa un any que la Bisbal d’Empordà es va adherir a l’Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE). Enguany, per tal de celebrar el Dia dels drets dels infants, el passat 20 de novembre l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà va arrencar un concurs de fotografia: ‘Fotografia els teus drets. Els drets dels infants, de Janusz Korczak’. La proposta consta de tres categories (infantil, juvenil i adulta) i s’hi pot participar fins el 29 de novembre.

Les fotografies participants han de ser inèdites i han de reflectir un (o més d’un) dels Drets dels Infants de Janusz Korczak. Els participants han de ser propietaris/àries de les fotografies i cal tenir present que les imatges guanyadores es publicaran a les xarxes socials i pàgina web del consistori. Per participar-hi cal enviar-les a ensenyamentlabisbal@gmail.com amb les següents dades: títol de l’obra, categoria, nom i cognoms de la persona participant i telèfon de contacte.

A través del document adjunt a aquesta publicació es poden consultar les bases del concurs fotogràfic. Per cada categoria la persona guanyadora serà premiat amb un val de 30 euros per a una de les llibreries bisbalenques, alhora que es contempla la possibilitat de concedir un accèssit. Les fotografies guanyadores es faran públiques el dia 30 de novembre, coincidint amb el Dia de les Ciutats Educadores