17 abril de 2018 a les 10:02

El 2 de maig arrenca el període de preinscripcions del Casal d’Estiu 2018

Cada cop hi ha l’estiu més a la vora i això vol dir que s’acosta el període de preinscripcions pel Casal d’Estiu, pels cursos de natació i per les colònies i acampades organitzades per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà. Les places són limitades i tots els interessats en fer les inscripcions poden dirigir-se a les oficines de l’Àrea d’Esports a partir del  proper 2 de maig de 2018. Els horaris d’atenció al públic són de 9h a 14h. També es poden fer consultes a través del correu electrònic de l’Àrea d’Esports o a través del formulari del web del consistori. Es poden obtenir tots els formularis a través d’aquest enllaç.

Cal tenir present que el Casal Mini (P3, P4 i P5) té 61 places. D’altra banda, el Casal Aleví, Infantil i Juvenil (de 1r de primaria a 2n d’ESO) té un total de 139 places. Unes places que s’aniran ocupant per rigorós ordre d’inscrpició. Tal com ja es va fer l’any passat, el pagament s’haurà de fer a l’entitat bancària que s’indicarà un cop es presenti tota la documentació requerida per a la inscripció al Pavelló d’esports i recollida la necessària per fer l’ingrés bancari. La data màxima per fer el pagament serà el dia 12 de juny. Tanmateix, la inscripció es considerarà realitzada un cop s’hagi fet l’ingrés a l’entitat bancària en el termini establert (passat aquest termini romandrà invalidada).

També cal tenir en compte que les dades i la documentació imprescindible per dur a terme la inscripció (cal portar-ho el mateix dia de la inscripció) són el full d’inscripció, les dades mèdiques, l’autorització paterna i la fotocòpia de la targeta sanitària del nen/a. No es tornaran els diners de cap inscripció si no és per una causa justificada. 

Per tal de resoldre d’altres qüestions el 13 de juny, a les 21h30, es farà una reunió informativa amb les famílies. Tindrà lloc al Mundial: s’informarà del projecte del casal, de l’eix temàtic, de les excursions, etc. I també es presentarà l’equip de dirigents i de monitors dels diferents grups del casal d’enguany.