13 novembre de 2015 a les 10:10

El projecte La Bisbal, ciutat viva” continua endavant”

|

 

El projecte La Bisbal, ciutat viva”, promogut per l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament i l’Oficina de Català, té com a principal objectiu fer un treball continuat a la població. Per això, el divendres 6 de novembre es va portar a terme el segon taller de cuina, dedicat a la cuina mexicana, i l’endemà mateix es va participar a la Festa de la Castanyada del barri del Convent amb l’exposició de fotos “Històries d’integració” i els contes del món.

La cuina mexicana va ser la protagonista del segon taller de cuina de “La Bisbal, ciutat viva”, un projecte conjunt de l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de la Bisbal i el CPNL. La Martha i la Rosario, dues mexicanes que viuen a la Bisbal, van ser les encarregades d’ensenyar plats típics del seu país als assistents al taller. 

Dissabte al matí, l’exposició “Històries d’integració” es va desplaçar al barri del Convent, on l’Associació de Veïns havia programat una castanyada i diverses activitats per tal de dinamitzar el barri. També es va repetir l’activitat “Contes del món”, que s’havia realitzat durant la presentació de les jornades, gràcies a la participació de la Maite, l’Ignasi, la Chaymae, la Sandra i la Cristina.

El proper taller de cuina serà el divendres 4 de desembre i estarà dedicat a la cuina romanesa.