22 juliol de 2020 a les 11:41

‘La Bisbal en tots els sentits’: la nova campanya de promoció turística de Visit La Bisbal

‘La Bisbal en tots els sentits’ és l’eslògan de la nova campanya engegada per Visit La Bisbal per tal de promoure el turisme al municipi. La crisi sanitària de la Covid-19 ha afectat profundament al sector turístic, preveient una  temporada d’estiu atípica per la baixa previsió del turisme internacional a les principals destinacions turístiques. La Bisbal, situada a la destinació Empordà i Costa Brava, és una població que acull visitants captius de la Costa Brava gràcies a l’oferta d’artesania vinculada a la ceràmica, al mercat setmanal i al patrimoni, principalment situat al nucli antic. Per tal impulsar el sector després de la crisi del coronavirus, seguint les directrius del Consell d’Iniciatives Econòmiques, el consistori ha engegat una campanya per atraure el sector turístic captiu a la regió i de proximitat (turisme nacional).

La iniciativa, desenvolupada per Letsfilm Studio, té com a objectiu principal aconseguir atraure turisme ja captiu a la Costa Brava i/o de proximitat (Catalunya i Sud de França) per a la temporada 2020 i, alhora, reposicionar la Bisbal d’Empordà en un públic que potencialment ja coneix el municipi, mostrant que s’ofereix una oferta alternativa al sol i platja vinculada al sector artesanal: un rere país sense aglomeracions, autèntic, proper, amb oferta local d’artesania i ceràmica, amb recursos patrimonials. La campanya publicitària es llança en diferents formats: vídeo, fotografia i disseny gràfic que es distribuirà per mitjans digitals i xarxes socials: Instagram, Google Adwords, Facebook, o mitjans de comunicació digitals, entre d’altres. Mitjançant l’anunci promocional, es vol mostrar tot el que un visitant pot conèixer i fer a la Bisbal d’Empordà amb i en tots els sentits, ja que al final, quan es torna d’un lloc, es recorda per tot allò que t’ha captivat (les olors del menjar, un paisatge que t’ha enamorat, la tranquil·litat de la natura, etc.). 

I és que la potència visual de la campanya vol captar amb essències eminentment bisbalenques: el pessigolleig d’unes mans al tocar el fang, el sabor d’un pastís Bisbalenc al provar-lo per primera vegada, el so dels ocells passejant per Castell d’Empordà o un concert al Terracotta Museu. La finalitat: captivar a l’espectador en tots els sentits, i mostrar que la Bisbal d’Empordà captivarà als visitants per l’oïda, el gust, el tacte, la vista i l’olfacte, mostrant un ampli ventall d’activitats per fer durant un dia sencer.

*Aquesta acció ha rebut el suport econòmic de la Diputació de Girona.