24 desembre de 2021 a les 11:15

Previsió meteorològica: Nadal suau i agarbinat

El cap de setmana de Nadal tindrà un canvi de dinàmica al cel. Un nou episodi variarà la monotonia que l’anticicló havia instaurat. Deixarem enrere els matins de gebre i les jornades grises amb núvols baixos, humitats altes i males visibilitats. I la nova circulació atmosfèrica ens vindrà de Ponent.

La nova configuració del cel vindrà d’occident i seran fronts que ens aniran creuant. I com és molt habitual a la nostra població bisbalenca ubicada a la part oriental catalana, aquest canvi no farà ploure, o en tot cas només cauran quatre gotes. Això sí: farà pujar les temperatures i farà augmentar molt la nuvolositat.

Avui, divendres, passarà el primer front i portarà molta nuvolositat i poca pluja, o gens, vent de garbí, i temperatures a l’alça. Per Nadal i Sant Esteve esperem tranquil·litat, encara amb vent de garbí. I seran dies poc freds, amb temperatures molt suaus: mínimes ratllant els 10 graus i màximes que passaran dels 16. La nit de dissabte a diumenge ens tornarà a passar un front de ponent a llevant i deixarà un diumenge que serà una mica més variable, amb risc de quatre gotes. No esperem cap jornada 100% assolellada però tot i això, la bonança tèrmica serà evident.

I per la setmana vinent, les previsions són que les temperatures facin una pujada bastant contundent preveient acabar aquest any 2021 amb temperatures molt suaus.

La redacció de la secció de meteorologia us desitja un molt Bon Nadal!

*Aquesta notícia ha estat publicada amb la informació facilitada pel bisbalenc Marc Vilà.