18 octubre de 2021 a les 16:14

Setmana per a l’alimentació sostenible i de proximitat a la Bisbal d’Empordà

|

Aquesta setmana la Generalitat de Catalunya organitza la Setmana Bio per l’alimentació ecològica, un esdeveniment en el que se celebren tot un conjunt d’activitats amb l’objectiu comú de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques entre la població. Enguany, la Federació del Comerç de la Bisbal se suma a la iniciativa organitzant, de dissabte a diumenge, un ampli ventall d’activitats amb motiu de la Setmana per a l’alimentació sostenible i de proximitat. L’objectiu: donar visibilitat a productors, comerços i serveis de la Bisbal que disposen o utilitzen productes alimentaris de proximitat.

Algunes de les activitats facilitades per l’entitat de comerciants són les següents:

– Tast de vins de proximitat. El divendres 22 d’octubre, a les 18:30h, al Castell de la Bisbal. Organitzat per la Bodega Empordà.
– Sorteig d’una cistella de fruita i verdura bio, de proximitat i temporada de Molsa Bisbal Natura.
– Alimentació de proximitat i ecològica a les escoles de la Bisbal. Xerrada informativa a l’alumnat de 1r de Eso de l’INS La Bisbal i del Cor de Maria els dies 19 i 20 d’octubre. A càrrec de Anna Pijuan del Mas Casas Cruïlles.
– El 23 d’octubre, visita una granja familiar regenerativa. Organitza: Mas Casas Cruïlles.
– El 23 d’octubre a les 17:30, al Castell de la Bisbal, xerrada informativa: Com planificar sopars familiars saludables? A càrrec de Montse Pijuan Sala, Psicòloga i cuinera. 

A més, segon ha explicat la Federació del Comerç de la Bisbal, durant tota la setmana, anirà informant dels comerços i serveis on es poden consumir i/o comprar productes sostenibles i de proximitat. Es poden anar seguint les recomanacions a través de les xarxes socials de l’entitat de comerços bisbalencs.