10 maig de 2022 a les 18:58

Viu l’estiu a la Bisbal: ampli ventall d’oferta d’activitats de lleure per a infants i joves

|

Amb el lema Viu l’estiu a la Bisbal es torna a oferir una àmplia oferta d’activitats d’estiu que diverses entitats de la ciutat i el propi ajuntament posen a disposició de les famílies. Al web municipal s’ha creat l’espai Viu l’estiu on s’agrupen totes les activitats de lleure destinades a infants i joves que es duran a terme els mesos de juliol i agost amb suport municipal. Enguany es continua apostant pel canvi de model engegat l’estiu 2022, que vol donar suport a la tasca de les entitats i associacions bisbalenques que organitzen activitats de lleure durant l’any i que tenen una dilatada experiència en la promoció d’activitats i actes a la ciutat.

Garantir que el període de vacances escolars esdevé una oportunitat d’aprenentatge
Consistori i entitats han treballat per tal que l’oferta proposada garanteixi una bona cobertura de places, una òptima distribució d’espais a la ciutat i, alhora, faciliti noves oportunitats d’aprenentatge durant les vacances escolars posant en valor així els espais educatius promoguts a l’estiu. En aquest sentit, totes les propostes responen a aquest mateix principi: les activitats de descoberta, els nous espais de coneixença, les sortides, els espais d’interacció amb nous companys/es i la possibilitat d’experimentació dels àmbits cultural, ambiental, esportiu…

Oportunitats de participació: ajuts a les famílies
L’Ajuntament de la Bisbal ha dissenyat una convocatòria d’ajuts a les famílies per tal de garantir la participació a les activitats d’estiu amb l’objectiu de poder aplicar bonificacions a les quotes de les activitats. El termini de pesentació de sol·licituds finalitza el proper 19 de maig i es pot consultar tota la informació corresponent a través d’aquest enllaç.

> Viu l’estiu a la Bisbal